NL | FR
!
Reserveringsservice

Deze uitgifte is onderdeel van een reeks, waarbij u een Eigendomscertificaat, een verzamelbox en andere gratis accessoires ontvangt. U ontvangt elke maand vrijblijvend een volgende uitgifte uit de reeks.

De gouden Soeverein van Koningin Victoria

Elke Soeverein is een prachtige aanwinst voor uw verzameling. Maar dit exemplaar mag echt niet aan uw verzameling ontbreken volgens onze numismaten. Bijna gedurende de gehele Gouden Eeuw zat Koningin Victoria namelijk op de Britse troon. Zij was de Koningin van een Rijk waarbinnen de zon nooit onder ging. Haar ruim 64 jaar durende regentschap leverde haar de titel ‘Architecte van de Britse Wereldoverheersing’ op. Van haar Soeverein bestaan meerdere types, dit 4de type is het meest bekende maar volgens ons ook de mooiste.

Deze munt is door zijn zeer hoge goudwaarde erg kostbaar.
U heeft nu de kans om deze prachtige munt te bemachtigen voor maar liefst 299 euro in plaats van 699 euro.

Reserveer de soeverein vandaag nog en U ontvangt een originele 19de-eeuwse munt, ruim 100 jaar oud
1. Gemaakt van 7,98 gram massief goud
2. De zuiverste gouden munt uit de Gouden Eeuw: 
    22 karaat

3. 1 van de bekendste motieven aller tijden:
    Sint-Joris en de Draak
4. Een elk jaar schaarser wordend icoon dat dit jaar
    zijn 200ste verjaardag viert

5. Collectors-item in prachtige verzamelkwaliteit: Zeer Fraai
6. GRATIS boek De Gouden Eeuw met het volledige verhaal
    over de hoogtijdagen van de gouden munt
7. Een korting van maar liefst 400 euro
8. Exclusieve service van onze topnumismaten

Maar wees er snel bij. Onze topnumismaten kunnen maar een beperkt aantal beschikbaar stellen voor de verzamelaars!


 

Voorraad beperkt

Normale prijs: € 699,00

Nu voor slechts € 299,00

 
 
 

Onze Garanties

Al uw bestellingen zijn geheel vrijblijvend. Geen contracten

Topkwaliteit altijd gegarandeerd door onze muntexperts

Altijd tevreden met ons 'niet tevreden, geld terug' beleid

Terugzenden van uw bestelling is altijd helemaal gratis

Productbeschrijving

Details

De meest succesvolle handelsmunt
De Britten profiteerden waarschijnlijk het meeste van allemaal. Het machtige Britse Rijk was met afstand het grootste en strekte zich uit van de nieuwe wereld in het Westen tot aan Australië in het Oosten. De Britten bezaten bovendien grote delen van Afrika en het gigantische India.

Trots als de Britten zijn, deden zij overal ter wereld zaken met hun eigen gouden Soeverein. Zo werd de Soeverein de meest wijdverspreide munt sinds de tijd van het Romeinse Rijk! Een reputatie die tot op de dag van vandaag staat.

 

Specificaties

Specificaties

Verzamelkwaliteit Zeer Fraai
Uitleg Metaal Massief 22-karaats goud
Uitgiftejaar 1893-1901
Land van uitgifte Verenigd Koninkrijk
Nominale waarde 1 Soeverein
Diameter 22 mm
Gewicht 7,98 gram
Voorzijde Sint Joris en de draak
Achterzijde Portret van Koningin Victoria
Vervolgleveringen De vervolgprijzen variëren en zijn afhankelijk van zeldzaamheid, beschikbaarheid en goudwaarde

Reserveringsservice

EEN UITZONDERLIJKE SERVICE: ‘DE GOUDEN EEUW’
Vanaf vandaag kunnen verzamelaars in België voor het eerst gebruikmaken van het uitgebreide netwerk van Europese topnumismaten van Het Belgische Munthuis. Bovendien is deze service geheel gratis.

Europa’s mooiste erfgoed
De ongekende vrede die heerste in Europa na de Slag bij Waterloo heeft samen met de grote goudvondsten gezorgd voor de rijkste periode aller tijden voor ons muntliefhebbers: de Gouden Eeuw. Handel floreerde zowel nationaal als internationaal, en alles werd afgerekend in klinkende munt. Het waren de onomstreden gouden dagen voor de gouden munt.

Bijgevolg is het aantal munten dat u kunt verzamelen enorm.
Het vinden van de meest iconische muntstukken in een mooie verzamelkwaliteit is echter nog altijd een grote uitdaging. Het zijn stuk voor stuk munten van 100 tot 200 jaar oud. Velen zijn verloren gegaan tijdens de Wereldoorlogen die volgden of omgesmolten voor hun hoge goudwaarde tijdens één van de grote economische crisissen die de wereld sindsdien heeft gezien.

Uw cheque is slechts het topje van de ijsberg
Door vandaag uw voordeel van €400 op één van de allergrootste iconen te verzilveren ontvangt u tevens exclusieve toegang tot het netwerk van Het Belgische Munthuis. Wij zullen kosteloos ons netwerk van Europese topnumismaten inzetten om ervoor te zorgen dat u de kans krijgt de 8 grootste iconen uit de Gouden Eeuw compleet te verzamelen. De waarde van een uitzonderlijke service als deze is bijna niet in geld uit te drukken.

U bent overigens tot niets verplicht.
Verzamelen doet u in uw eigen tempo. U bepaalt zelf hoeveel en welke munten u aan uw verzameling toevoegt. U krijgt wel de kans de munten vrijblijvend thuis op zicht te ontvangen. Wanneer u een munt niet aan uw collectie wenst toe te voegen, hoeft u ons dit alleen maar te laten weten. Hiervoor neemt u contact op met onze Klantendienst. Onze numismaten gaan dan voor u op zoek naar een ander icoon uit de Gouden Eeuw. De vervolgprijzen variëren en zijn afhankelijk van zeldzaamheid, beschikbaarheid en goudwaarde.

Eeuwenoude verhalen vastgelegd in goud
De munten uit de Gouden 19de Eeuw zijn veel meer dan voorwerpen waarmee je betaalt. Ze zijn kleine kunststukjes. De munten uit de Gouden Eeuw zijn ook rechtstreeks getuigen van de tijd waarin zij zijn geslagen. Ze vertellen spannende verhalen. Over Koningen en Koninginnen, over hun strijd om werelddominantie, over revoluties, en over eeuwenoude tradities. Dit maakt dit tot één van de mooiste verzamelgebieden te wereld!


Het volledige verhaal van de Gouden Eeuw en het belang van elk van de 8 grootste iconen vertellen wij u graag. U ontvangt daarom het boek ‘De Gouden Eeuw’ helemaal gratis bij uw Soeverein.

Vervolgleveringen

Ja, ik wil graag één exemplaar bestellen van de massief gouden Soeverein van Koning Victoria met een korting van € 400. Ik betaal € 299 voor dit eerste exemplaar. Door vandaag uw voordeel van €400 op één van de allergrootste iconen te verzilveren ontvangt u tevens exclusieve toegang tot het netwerk van Het Belgische Munthuis. Wij zullen kosteloos ons netwerk van Europese topnumismaten inzetten om ervoor te zorgen dat u de kans krijgt de 8 grootste iconen uit de Gouden Eeuw compleet te verzamelen.

U bent overigens tot niets verplicht.
Verzamelen doet u in uw eigen tempo. U bepaalt zelf hoeveel en welke munten u aan uw verzameling toevoegt. U krijgt wel de kans de munten vrijblijvend thuis op zicht te ontvangen.

Op deze bestelling zijn de algemene voorwaarden van Het Belgische Munthuis van toepassing.