NL | FR
!
Start reeks

Deze uitgifte is onderdeel van een reeks, waarbij u een Eigendomscertificaat, een verzamelbox en andere gratis accessoires ontvangt. U ontvangt elke maand vrijblijvend een volgende uitgifte uit de reeks.

LAATSTE KANS - De Officiële Belgische 12,5 Euro Koningin Mathilde uit Brussel - Start Reeks

Na overleg met de Koninklijke Munt van België (KMB) hebben zij besloten de muntpers nog een laatste keer aan te zetten voordat de Munt in Brussel definitief haar deuren sluit.

Start uw reeks, reserveer nu en ontvang voor slechts €79,95 ipv. €149,95:

1. De officiële Belgische 12,5 Euro Koningin Mathilde
2. 1,25 gram puur goud (.999) in Proof kwaliteit
3. 1 van de 200 laatste exemplaren geslagen in Brussel
4. Uw persoonlijke en uniek genummerde Certificaat van Eigendom
5. Het Officiële ‘geslagen in Brussel’ Certificaat van Echtheid
6. 1 zeer luxe hoogglans verzamelcassette


De extra voordelen van dit tijdelijke aanbod:
Naast een uitzonderlijke korting van maar liefst €60 ontvangt u ook vrijblijvend een 100% garantie op de andere 6 gouden munten van 12,5 Euro uit de reeks Belgische Koninginnen in goud. Een uitzonderlijk voorrecht bij deze zeer moeizaam te vinden Euromunten, dat u geniet dankzij onze speciale Reserveringsservice.
Reserveer nu direct 1 van de 200 laatste gouden 12,5 Euromunten ‘Koningin Mathilde’ geslagen in Brussel!

Laatste exemplaren

Normale prijs: € 149,95

Nu voor slechts € 79,95

 
 
 

Onze Garanties

Al uw bestellingen zijn geheel vrijblijvend. Geen contracten

Topkwaliteit altijd gegarandeerd door onze muntexperts

Altijd tevreden met ons 'niet tevreden, geld terug' beleid

Terugzenden van uw bestelling is altijd helemaal gratis

Productbeschrijving

Details

Koningin Mathilde
Onze huidige Koningin Mathilde is geboren in 1973 als Jonkvrouw Mathilde d’Udekem d’Acoz. Op 4 december 1999 luidden de klokken van de Brusselse Sint-Michiel en Sint-Goedele Kathedraal ter ere van het huwelijk van Mathilde met Kroonprins Filip van België. Mathilde werd bij die gelegenheid Prinses van België en Hertogin van Brabant. Mathilde en Filip zijn sinds 21 juli 2013 onze Koning en Koningin. De Koningin staat de Koning bij in de vele verplichtingen die de functie van Staatshoofd met zich meebrengt. Het Belgische volk waardeert haar inspanningen zeer.

Het Koninklijk Paar heeft vier kinderen. De oudste is Prinses Elisabeth. Zij werd geboren in 2001. In 2003 kwam Prins Gabriël, in 2005 Prins Emmanuel en in 2008 Prinses Eléonore. Sinds de troonsbestijging van haar vader en moeder in 2013, is Elisabeth onze Kroonprinses en de huidige Hertogin van Brabant. Koningin Mathilde is heel actief in het Belgische openbare leven. Zij is onder meer beschermvrouwe van het Koningin Mathilde Fonds. Dit fonds schenkt aandacht aan het verbeteren van de positie van kwetsbare jongeren in onze samenleving. Mathilde is ook erevoorzitter van de Koning Boudewijnstichting.

Specificaties

Specificaties

Verzamelkwaliteit Proof
Uitleg Metaal Puur goud (.999)
Uitgiftejaar 2015
Land van uitgifte België
Nominale waarde 12,5 euro
Diameter 14 mm
Gewicht 1,25 gram
Kwaliteit Proof
Voorzijde Portret Koningin Mathilde
Achterzijde Belgische Leeuw beschermt de Grondwet, nominale waarde
Oplage 6.000
Vervolgleveringen Vervolgprijs is €149,95 (gratis verzending)

Reserveringsservice

Bespaar nu € 60 en profiteer van onze speciale Reserveringsservice!
Met uw bestelling van dit massief gouden eerbetoon aan Koningin Mathilde, verzilvert u een extra voordeel: u maakt gebruik van onze speciale Reserveringsservice en ontvangt als eerste de andere gouden 12,5 euro munten.

U ontvangt voortaan elke maand geheel vrijblijvend de andere gouden Belgische 12,5 euro munten die tussen 2012 en 2017 in België zijn geslagen, zonder enige aankoopverplichting. Als u een munt niet wenst te houden, neemt u binnen de 14 dagen contact op met onze Klantendienst. Zij helpen uw bestelling veilig en kosteloos terug te sturen. De 7e en laatste Koningin in goud – Louise Marie – ontvangt u in 2018 gegarandeerd direct na uitgifte. U verkrijgt hiermee de mogelijkheid een prachtige reeks gouden Belgische munten op te bouwen die zijn gelijke niet kent.

100% tevreden of geld terug garantie
Met uw reservering loopt u geen enkel risico. De waardevolle Gouden 12,5 euro Mathilde, wordt u 14 dagen vrijblijvend op proef aangeboden, evenals de andere gouden munten uit deze reeks. Zo kunt u deze gouden munten met eigen ogen bewonderen. Volledig vrijblijvend en zonder risico.

U geniet van een 100% tevreden of geld terug garantie en kunt de muntenen uitgiften altijd binnen de 14 dagen na ontvangst terugsturen. Het Belgische Munthuis betaalt u dan het volledige aankoopbedrag terug. Zonder discussie.

Voor de leveringen die vallen binnen de Reserveringsservice, verwijzen wij u graag naar de informatie onder de titel ‘Vervolgleveringen’.

Vervolgleveringen

Overzicht munten Belgische Koninginnen in Goud:

België 12,5 euro 2012 goud, Paola
België 12,5 euro 2013 goud, Fabiola
België 12,5 euro 2014 goud, Astrid
België 12,5 euro 2016 goud, Elisabeth
België 12,5 euro 2017 goud, Marie-Henriette
België 12,5 euro 2018 goud, Louise

Vervolgprijs is € 149,95 (gratis verzending).

U krijgt telkens 14 dagen de tijd om een uitgifte te bewonderen en u kunt deze steeds binnen deze termijn kosteloos terugsturen.

Uitlevering van de uitgiften geschiedt willekeurig, niet op chronologische volgorde.