NL | FR
!
Reserveringsservice

Deze uitgifte is onderdeel van een reeks, waarbij u een Eigendomscertificaat, een verzamelbox en andere gratis accessoires ontvangt. U ontvangt elke maand vrijblijvend een volgende uitgifte uit de reeks.

De 35ste verjaardag van de legendarische Gouden Panda

De gouden Panda is al decennia lang één van de meest populaire investeringsmunten. Dit gouden icoon heeft namelijk niet alleen een rijke historie als investeringsmunt, maar is de enige van de ‘Magnificent 7’ reeks met een jaarlijks veranderend design. Dit maakt hem zeer gewild onder verzamelaars.

In tegenstelling tot andere investeringsmunten heeft de Panda een strikte vooraf vastgestelde limitering. In 2017 is dat aantal maar liefst 20% lager dan vorig jaar! Een gewaagd besluit van de Chinese Munt; de vraag zal hoogstwaarschijnlijk vele malen groter zijn dan voorgaande jaren vanwege het jubileum. Des te meer reden om nu actie te ondernemen!

Om de 35ste verjaardag van de Gouden Panda met u te vieren hebben wij een spectaculair aanbod voor u. U ontvangt:


- De gelimiteerde 2017 Jubileum Editie van de Gouden Panda
- De grootste munt van de ‘Magnificent 7’ reeks: maar liefst 18 mm
- De populairste zuiverheid ter wereld: 99,9%. Ofwel loepzuiver 24-karaats goud!
- Uniek in de wereld met zijn gewicht uitgedrukt in ons metrisch systeem: 3 gram.
- Al jaren een wereldwijd vertrouwt wettig betaalmiddel in goud. Gewaarborgd door de Nationale Bank van China
- Een direct persoonlijk voordeel van maar liefst €160Reserveer nu direct voordat het te laat is!

Laatste exemplaren

Normale prijs: € 359,00

Nu voor slechts € 199,00

 
 
 

Onze Garanties

Al uw bestellingen zijn geheel vrijblijvend. Geen contracten

Topkwaliteit altijd gegarandeerd door onze muntexperts

Altijd tevreden met ons 'niet tevreden, geld terug' beleid

Terugzenden van uw bestelling is altijd helemaal gratis

Productbeschrijving

Details

Exclusieve Reserveringsservice
Met deze uitnodiging ontvangt u exclusieve toegang tot deze Chinese Gouden Panda en de 6 andere ‘Magnificent 7’ investeringsmunten. De reeks ‘Het meest Prestigieuze Goud ter Wereld’ bevat de 7 belangrijkste gouden munten ter wereld. Elk geslagen door de meest prestigieuze munthuizen met een lange traditie en betrouwbare reputatie bij verzamelaars.

Bovendien vieren nog 2 munten dit jaar een bijzonder jubileum: de beroemde Zuid-Afrikaanse Krugerrand bestaat 50 jaar en de traditionele Soeverein van Groot-Brittannië viert haar 200ste verjaardag! Onze Reserveringsservice geeft u met voorrang en vrijblijvend toegang tot deze munten. Reden te meer om vandaag een begin te maken met deze exclusieve – jubileum – reeks!

Specificaties

Specificaties

Verzamelkwaliteit Brilliant Uncirculated
Uitleg Metaal 24-karaats goud (999/1000)
Uitgiftejaar 2017
Land van uitgifte Volksrepubliek van China
Nominale waarde 50 Yuan
Diameter 18 mm
Gewicht 3 gram
Voorzijde Pandabeer met een bamboe twijg
Achterzijde Tempel van de Hemelse Vrede
Oplage 800.000 wereldwijd
Vervolgleveringen Maximaal 6 vervolgleveringen

Reserveringsservice

DE 7 MEEST PRESTIGEUZE GOUDEN MUNTEN TER WERELD
De massief gouden Panda is 1 van de 7 meest prestigieuze gouden munten ter wereld. De prachtige muntstukken uit deze reeks worden uitgegeven door de meest prestigieuze munthuizen uit de grootste muntlanden. Elk van deze munten kenmerkt zich door een lange traditie en een uiterst betrouwbare reputatie bij verzamelaars wereldwijd.

Vele voordelen
Als één van de weinige verzamelaars in België krijgt u de kans 1 van de slechts 1.000 complete sets wereldwijd te bemachtigen. Door uw Panda vandaag te reserveren, verzilvert u nog een extra voordeel: u maakt gebruik van onze speciale Reserveringsservice. U ontvangt hierdoor als eerste maandelijks één van de andere 6 munten vrijblijvend op zicht.

Dankzij uw korting van € 160 bent u bovendien tijdelijk in staat de wereldbefaamde Panda tegen het ongelofelijk lage tarief van slechts € 199 te reserveren!

100% zonder risico dankzij onze ‘tevreden of geld terug garantie’
Met onze speciale Reserveringsservice loopt u geen enkel risico. Voortaan ontvangt u maandelijks geheel vrijblijvend een prestigieuze gouden munt op zicht, zonder enige aankoopverplichting. U betaalt alleen indien u de munt wenst te behouden. Als u een uitgifte niet wenst te houden, neemt u binnen de 14 dagen contact op met onze Klantendienst. Zij helpen uw bestelling veilig en kosteloos terug te sturen. Zonder discussie.

U verkrijgt hiermee de mogelijkheid zonder enkel risico een prachtige reeks gouden munten op te bouwen die zijn gelijke niet kent. Slechts 1.000 verzamelaars wereldwijd zullen in staat de volgende 7 munten compleet te verzamelen:
     • Canadese Maple Leaf
     • Amerikaanse Eagle
     • Chinese Panda
     • Britse Soeverein
     • Zuid-Afrikaanse Krugerrand
     • Australische Kangaroo
     • Mexicaanse Libertad

Exclusief voor Het Belgische Munthuis
Wanneer u nu 1 gouden Panda's heeft bemachtigd, dan ontvangt u tevens een persoonlijke optie op een zeer speciale Mexicaanse Libertad. Deze prestigieuze munt viert dit jaar zijn 35ste verjaardag en zal exclusief voor Het Belgische Munthuis worden geslagen in 1/10 Ounce goud. De speciale Reserveringsservice van Het Belgische Munthuis is de enige manier om deze munt met een gelimiteerde oplage van slechts 1.000 exemplaren (!) wereldwijd te bemachtigen.

Ook ontvangt u vele GRATIS ACCESSOIRES als onderdeel van onze speciale Reserveringsservice:
     • GRATIS Certificaat van Eigendom bij uw eerste gouden munt
     • GRATIS luxe bewaarmap bij uw eerste gouden munt
     • GRATIS muntloep bij uw eerste gouden munt
     • GRATIS Certificaat van Echtheid bij elke gouden munt
     • GRATIS beschermende capsule bij elke gouden munt

Verzilver uw korting van € 160 vandaag nog door uw reservering direct online te bevestigen. U profiteert direct van alle voordelen van dit aanbod, waaronder de tijdelijke privilegeprijs van slechts € 199 en gratis verzending van uw gouden munt.

Vervolgleveringen

Ja, ik wil mijn persoonlijk toegekende korting van € 160 graag gebruiken voor één exemplaar van de massief gouden Panda. Tijdelijk betaal ik hierdoor slechts € 199 (gratis verzending) in plaats van € 359.

Ik verzilver hiermee nog een voordeel: de speciale Reserveringsservice van Het Belgische Munthuis voor de meest prestigieuze gouden munten ter wereld. Hiermee heb ik het voorrecht maandelijks 1 van de andere 6 munten uit deze reeks 100% vrijblijvend op zicht te ontvangen, waarvan een exclusief voor Het Belgische Munthuis uitgegeven Libertad.

Op deze bestelling zijn de algemene voorwaarden van Het Belgische Munthuis van toepassing.