NL | FR

De nieuwste 2 Euro van onze Koninklijke Munt is nu beschikbaar!

De Universiteiten van Gent en Luik vieren dit jaar beiden hun 200-jarige bestaan. Eerder dit jaar bracht de Koninklijke Munt van België al een herdenkingsmunt uit voor Luik. Nu presenteren wij u de €2-Herdenkingsmunt voor de Universiteit van Gent.

Deze munt in de verzamelkwaliteit Brilliant Uncirculated is nu bij het Belgische Munthuis voor slechts €10 te verkrijgen. Met een vastgestelde limitering van slechts 200.000 exemplaren is het nu al een collectors-item. Van deze Nederlandstalige coincard zijn er er bovendien slechts 100.000!

Grijp daarom nu uw kans om de strikt gelimiteerde €2 in speciale coincard te bemachtigen. Er wordt verwacht dat de beperkte voorraad snel uitverkocht zal zijn. Reserveer nu, voordat het te laat is!

LET OP: het betreft hier de allerlaatste 2 Euro geslagen te Brussel!

In voorraad

€ 10,00
 
 
 

Onze Garanties

Al uw bestellingen zijn geheel vrijblijvend. Geen contracten

Topkwaliteit altijd gegarandeerd door onze muntexperts

Altijd tevreden met ons 'niet tevreden, geld terug' beleid

Terugzenden van uw bestelling is altijd helemaal gratis

Productbeschrijving

Details

In de tweede helft van de 20ste eeuw groeide de UGent uit tot een massa-universiteit onder impuls van de maatregelen voor de democratisering van het hoger onderwijs in Vlaanderen. Op dit moment telt de Universiteit maar liefst 41.000 studenten.

De kwaliteit van het onderwijs bleef wel zeer hoog. UGent hoort namelijk bij de beste universiteiten van de wereld. En wordt in ieder geval als beste van België gezien!

Specificaties

Specificaties

Verzamelkwaliteit Brilliant Uncirculated
Uitleg Metaal Koper/Nikkel
Uitgiftejaar 2017
Land van uitgifte België
Nominale waarde 2 Euro
Diameter 25,75 mm
Gewicht 8,50 gram
Voorzijde Universiteit van Gent
Achterzijde Nominale waarde, map van Europa
Oplage 100.000