NL | FR
Reserveringsservice

Deze uitgifte is onderdeel van een reeks, waarbij u een Eigendomscertificaat, een verzamelbox en andere gratis accessoires ontvangt. U ontvangt elke maand vrijblijvend een volgende uitgifte uit de reeks.

Het 'Collectors Edition' 100 Belgische Frank bankbiljet

Wij hebben nu een klein aantal exemplaren van de laatste serie originele 100 Belgische Frank biljetten beschikbaar. Een uitzonderlijk collectors-item bewaard gebleven in uitmuntende verzamelkwaliteit: Zeer Fraai.

De uitzonderlijke verzamelkwaliteit waarin wij dit biljet hebben bemachtigd, wordt gewaarborgd door onze mooiste beschermcapsule ooit. Deze capsule bevat ook twee officiële waarborgzegels om u te kunnen garanderen dat het bankbiljet daadwerkelijk zo goed mogelijk wordt bewaard.

Tevens ontvangt u - gratis - van ons een boeiend naslagwerk met daarin alles wat u wilt weten over Belgische bankbiljetten. Daarnaast ontvangt u natuurlijk het Officiële Certificaat van Echtheid en uw persoonlijke Officiële Certificaat van Eigendom. Ook een luxe houten standaard voor uw reeks is onderdeel van onze unieke Reserveringsservice voor de laatste Belgische Bankbiljetten.

Voor slechts €24,95 ontvangt u het 100 Frank Bankbiljet van de zeer belangrijke kunstschilder James Ensor. Reserveer nu, voordat het te laat is.

Voorraad beperkt

€ 24,95
 
 
 

Onze Garanties

Al uw bestellingen zijn geheel vrijblijvend. Geen contracten

Topkwaliteit altijd gegarandeerd door onze muntexperts

Altijd tevreden met ons 'niet tevreden, geld terug' beleid

Terugzenden van uw bestelling is altijd helemaal gratis

Productbeschrijving

Details

Over het Biljet:
Een jonge James Ensor(1860-1949) kijkt ons aan op de voorkant van het laatste Belgische bankbiljet van 100 Frank. Zijn portret is ontleend aan een foto uit 1888. Ensor was toen 28 jaar. Op deze zijde staat verder een aangepast fragment van Ensors schilderij Dood en de Maskers. De achterkant toont een gedeelte van De Baden van Oostende, een ets van Ensor uit 1899.

Het watermerk staat in de witte kolom naast het portret van Ensor. U ziet het duidelijk als u het biljet tegen het licht houdt. Het biljet is voor namaak beveiligd op verschillende manieren. Heel opvallend is de metalen draad die door het papier vervlochten is. Hij is te zien op de achterkant van het biljet. Op de draad staat bovendien nog eens de nominale waarde van 100 Belgische Frank.

Specificaties

Specificaties

Verzamelkwaliteit Zeer Fraai
Uitleg Metaal -
Uitgiftejaar 1995-1999
Land van uitgifte België
Nominale waarde 100 Frank
Diameter 139 x 76 mm
Voorzijde Portret James Ensor, fragment schilderij, nominale waarde
Achterzijde Fragment ets Ensor, nominale waarde
Vervolgleveringen Maximaal 4 vervolgleveringen

Reserveringsservice

Laatste Belgische Biljetten
Het 100 Frank James Ensor biljet hoort bij de laatste serie Belgische Frank Biljetten ooit gemaakt. De prachtige biljetten uit deze reeks zijn tussen 1994 en 1998 uitgegeven en waren geldig tot 2002. Deze biljettenreeks eert kunstenaars, uitvinders en staatshoofden die de 20ste eeuw van België gedefinieerd hebben. Van schilder James Ensor tot architect Victor Horta.

Vele voordelen
Als één van de weinige verzamelaars in België krijgt u de kans de laatste serie biljetten te bemachtigen. Door uw 100 Frank James Ensor biljet vandaag te reserveren, verzilvert u nog een extra voordeel: u maakt gebruik van onze speciale Reserveringsservice. U ontvangt hierdoor als eerste maandelijks één van de andere 4 bankbiljetten vrijblijvend op zicht.

100% zonder risico dankzij onze ‘tevreden of geld terug garantie’
Met onze speciale Reserveringsservice loopt u geen enkel risico. Voortaan ontvangt u maandelijks geheel vrijblijvend een origineel bankbiljet op zicht, zonder enige aankoopverplichting. U betaalt alleen indien u het bankbiljet wenst te behouden. Als u een uitgifte niet wenst te houden, neemt u binnen de 14 dagen contact op met onze Klantendienst. Zij helpen uw bestelling veilig en kosteloos terug te sturen. Zonder discussie.

Maak vandaag nog gebruik van deze unieke kans door uw reservering direct online te bevestigen. U profiteert direct van alle voordelen van dit aanbod, waaronder gratis verzending van uw 100 Frank Bankbiljet!

Doordat de nominale waarde, beschikbaarheid en zeldzaamheid van de verschillende biljetten zeer uiteenloopt variëren de prijzen van de andere 4 biljetten van €59,95 tot €249,95

Vervolgleveringen

U verkrijgt hiermee de mogelijkheid zonder enkel risico een prachtige reeks Belgische Bankbiljetten op te bouwen die zijn gelijke niet kent. Wees er vlug bij om in staat te zijn de volgende biljetten te verzamelen:

HET 100 FRANK BILJET – JAMES ENSOR
HET 200 FRANK BILJET – ADOLPHE SAX
HET 500 FRANK BILJET – RENÉ MAGRITTE
HET 1.000 FRANK BILJET – CONSTANT PERMEKE
HET 2.000 FRANK BILJET – VICTOR HORTA

Naast deze originele bankbiljetten in uitzonderlijke verzamelkwaliteit ontvangt u tevens gratis luxe accessoires als:

Een luxe beschermingscapsule die tevens geldt als waarborg
Het Officiële Certificaat van Echtheid
Uw persoonlijke Certificaat van Eigendom
Het boeiende naslagwerk met interessante informatie over de (Belgische) Bankbiljetten
Een op maat gemaakte presentatiestandaard van hout bij uw tweede biljet