Meer afbeeldingen

8 Originele Romeinse Munten van Constantijn de Grote en zijn familie

€ 398,95

Dit is een prachtige zeldzame originele historische set uit de Romeinse tijd. Deze set bevat acht zeer schaarse originele bronzen munten uit de Constantijnse Dynastie. Constantijn de Grote was een van de meest invloedrijke Romeinse keizers ooit in de geschiedenis.  • 8 Romeinse munten van Keizer Constantijn de Grote en zijn familie

  • geslagen in de vierde eeuw na Christus

  • gegarandeerd origineel, met Certificaat van Echtheid

  • echte antiquiteiten en zeer schaars

  • volledige set van 8 munten voor € 398,95


Het bewind van Constantijn de Grote
Constantijn de Grote en zijn familie hebben 50 jaar lang de Constantijnse Dynastie opgebouwd en geregeerd. Tijdens zijn bewind heeft Constantijn I de Grote het verdeelde Romeinse Rijk herenigd, het leger gereorganiseerd en de burgerlijke bevoegdheden van de overheid en de Senaat hersteld. Daarnaast heeft hij veel betekend voor het Christendom.

8 originele Romeinse munten, inclusief de munt van de geheime zoon Crispus
Deze originele Romeinse munten stammen uit de 4de eeuw na Christus. De set bestaat uit 8 authentieke bronzen munten, met onder meer de schaarse munt gewijd aan Crispus, de “geheime zoon” van Keizer Constantijn de Grote.

 

Meer dan 1600 jaar originele historische set voor slechts € 398,95
Met deze originele bronzen munten set van Constantijn de Grote en zijn familie komt u in het bezit van een stukje Romeinse geschiedenis voor slechts € 398,95. De unieke set wordt geleverd met een Certificaat van Echtheid waarin u de indrukwekkende geschiedenis achter iedere munt kunt ontdekken.

Verzamelgebied Romeinse Munten
Jaar van uitgifte 307-337
Land van uitgifte Romeinse Rijk
Metaal Brons